Egyiptom - előzmények

2009.06.22. 18:00

Az 5 napos utazást egy tombolán nyertem. Az Angolai Nagykövetség (ott dolgozik egy kedves hallgatóm, általa lettem meghíva) szervezte idén az Afrika-napot (2009. május 26.), s ezen a rendezvényen az én nevem húzták ki, mint az egyik fődíj nyertesét.

Mivel egyszemélyes utat nyertem, eleinte úgy is volt, hogy egyedül megyek. A lehető leghamarabbi időpontra kértem a jegyet az EgyptAir-től és az utazási irodától, így június 17-21. lett a bűvös dátum. Végül kedves barátném, Kriszti úgy döntött, hogy ő is velem tart és befizette magát az útra (nem volt olcsó). Nekem mindössze a reptéri illetékről és a költőpénzről kellett gondoskodnom.

Bevásároltunk jópár fehér vászon cuccot, én a hajamat rövidebbre vágattam, hogy ne legyen majd olyan melegem.

Az utazás napján csomagoltam csak be a bőröndöt, mivel a gép délután indult csak.

A továbbiakban az ott írt napi beszámolóimat olvashatjátok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://karinautazik.blog.hu/api/trackback/id/tr751201360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.06.22. 21:54:45

Hoppá! Isten hozott idehaza!

És most már azt is tudjuk, hogy Karinának tetszik lenni :-)

Ezek szerint hiába is akartunk volna meggyőzni, hogy vendégposztolj a csurtusblogon :-(

De azért a lemil (is) tárt karokkal várja a beígért erődös posztot...

SzilKa 2009.06.23. 16:43:33

@tiboru: Köszönöm :)
Bennem fel sem merült, hogy megkértetek volna, hogy vendégposztoljak Nálatok... Túl jók vagytok, én nem tudok olyan jól és okosan írni. A lemiles vendégposzttól is félek kicsit, attól tartok, inkább csak képekkel tudok szolgálni, s kevés érdemi infóval. De azt még majd egyeztetjük, mert megígértem. :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.06.23. 21:59:03

@SzilKa:

Ugyan-ugyan, a túlzott (és indokolatlan) szerénység káros az egészségre!

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2009.06.24. 22:26:20

@SzilKa: nekünk az is értékes, ha valaki kívülálló (értsd. nem katona, nem rendőr, nem vadakat terelőjuhász) kanyarint egy képes posztot a sajátosan értelmezett és tálalt egyiptomi hadtörténelemről az említett múzeum alapján :) egyéb mókás megjegyzések, ötletek...
süti beállítások módosítása